İçeriğe geç

Akasya Residence Kaç Katlı

Akasya AVM rezidans kaç katlı?

Proje hakkında Göl etabında 36 katlı kule. Alçak katlı konut blokları 3 ila 10 kat arasında bir yüksekliğe sahiptir. Şehir etabında 40 katlı bir kule ve dört alçak katlı bina bulunmaktadır.

Akasya Tower kaç katlı?

En Yüksek BinalarSatır AdıKatlar29Akasya Kulesi5530=Şişli Plaza4630=River Plaza3832=Tekstilkent Plaza 14462 satır daha

Akasyada kaç daire var?

Final projesi için Baltimore merkezli Amerikan şirketi Development Design Group ile anlaşma sağlandı. Akasya Acıbadem projesi 4 yatay blok ve 3 kuleden oluşuyor. Bu bloklarda toplam 1580 daire bulunuyor.

Akasya AVM’nin sahibi kim?

İstanbul’daki Akasya ve Aksosyal alışveriş merkezlerinin sahibi olan Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., borsaya koronavirüs nedeniyle her iki alışveriş merkezini de kapatma kararı aldığını söyledi. Şehrin Nişantaşı’ndaki AVM’si de kapatıldı.

Akasya AVM kaç m2?

Akasya projesi, Acıbadem’de 121.000 m² arsa üzerinde hayata geçirildi. 1.357 adet satılabilir ünite ve 80 adet konuttan oluşuyor.

Akasya AVM’nin mimarı kim?

Akasya Acıbadem’i çevreleyen Akasya Acıbadem Central Park, SdARCH Trivelli & Associati ve Alhadeff Architects tarafından tasarlandı.

İstanbul’da en çok kaç katlı bina var?

İstanbul’da Tamamlanan GökdelenlerRowNameKat Sayısı1T.C Merkez Bankası İFM Binası492Metropol İstanbul583Skyland İstanbul A Blok643Skyland İstanbul B Blok6556 satır daha

Türkiye’nin en yüksek katlı binası nerede?

İstanbul Sapphire 2011 yılından bu yana Türkiye’nin en yüksek binası unvanını elinde bulunduran Sapphire, 235 metre uzunluğunda ve 54 kattan oluşuyor.

8 katlı apartman kaç metre?

Tasarım ve saha şartlarında bazı farklılıklar olduğu için 8 katlı bir binanın yüksekliğinin 22 ila 26 metre civarında olduğunu söylemek doğrudur. 1 Ağustos 2022 Tasarım ve saha şartlarında bazı farklılıklar olduğu için 8 katlı bir binanın yüksekliğinin 22 ila 26 metre civarında olduğunu söylemek doğrudur.

Akasya AVM hangi holding?

Akiş GYO – Akkök Holding.

Akasya AVM ne zaman açıldı?

Mart 2014’te açılan Akasya, seçkin markaları, misafirlerine sunduğu yenilikler, sosyalleşme olanakları, çocuk eğlence alanları ve kolay ulaşımıyla İstanbul’un cazibe merkezi olmaya devam ediyor.

Akasya AVM hangi ilçeye bağlı?

Akasya AVM, İstanbul Üsküdar’da yer almaktadır. Akasya AVM, Üsküdar’ın Acıbadem semtinde ulaşımı oldukça kolay bir bölgede yer almaktadır.

Capitol’un sahibi kim?

Capitol’un sahibi ve ortağı olan EMI, ABD’deki müzik sektöründeki dört dev şirketten biridir. Diğer büyük şirketler Universal Music, Sony BMG ve Warner Music’tir. Şirket binası Hollywood ve Vine olarak adlandırılan bölgede önemli bir binadır.

Capitol AVM’nin sahibi kim?

Cemal Sururi S. Halim Meriç İş Merkezi.

İstinye Park kime ait?

Orjin ve Doğuş gruplarının iş birliğiyle 2007 yılında faaliyete geçen İstinyePark İstanbul Alışveriş Merkezi’nin yüzde 58 hissesine sahip olan Orjin Gayrimenkul Grubu, yüzde 42 hisseye sahip olan Doğuş Turizm Sağlık Yatırımları Şirketi’nin hisselerinin tamamını satın aldı.

Akasya AVM hangi holding?

Akiş GYO – Akkök Holding.

Akasya kaç metrekare?

Yaklaşık 500.

Akasya AVM hangi ilçeye bağlı?

Akasya AVM, İstanbul Üsküdar’da yer almaktadır. Akasya AVM, Üsküdar’ın Acıbadem semtinde ulaşımı oldukça kolay bir bölgede yer almaktadır.

Akasya kaç senesinde açıldı?

Akasya DurağıÇıkış Tarihi14 Temmuz 2008 – 1 Eylül 2012DurumuTamamlandıKronolojiİlgili ProgramlarÇiçek Taksi (1995-2003)Okulumuz (2013)22 satır daha

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir