İçeriğe geç

Altınözü Nde Bugün Deprem Oldu Mu

Son dakika Gaziantep’te deprem oldu mu?

AFAD’dan depremle ilgili kısa süreli açıklama geldi. Merkez üssü Gaziantep’in İslahiye ilçesi olan 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD’dan depremle ilgili kısa süreli açıklama geldi. Saat 03:36 civarında merkez üssü Gaziantep’in İslahiye ilçesi olan 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Hatay-Kırıkhan’da deprem oldu mu?

Deprem 5.07 km derinlikte kaydedildi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde saat 03:57’de 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Kandilli Rasathanesi, depremin büyüklüğünü 3.8, derinliğini ise 3.0 olarak bildirdi. Depremden herhangi bir olumsuz etki bildirilmedi.

20 Ağustos’ta deprem oldu mu?

SON DEPREM NEREDE OLDU? Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’ndan (AFAD) alınan bilgiye göre, saat 19.24’te, Richter ölçeğine göre 3.6 büyüklüğünde bir deprem, Diyarbakır’ın Hani ilçesinde meydana geldi. Yerin 12 kilometre derinliğinde meydana gelen depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Antakya’da bugün deprem oldu mu?

Hatay’ın Antakya ilçesinin merkezinde saat 21.24’te Richter ölçeğine göre 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Anlık depreme nereden bakılır?

Detaylı bilgi için Earthquake..tr adresinden bilgi alabilirsiniz.

5.5. deprem nerede oldu?

Adana ili Kozan ilçesinde saat sabah 08.00.

2024’de bugün Hatay’da deprem oldu mu?

Hatay depremi ne zaman ve ne kadar şiddetinde meydana geldi? Hatay’da son deprem nerede oldu? Hatay depremi haberleri hakkında en çok merak edilen soruların cevapları haberlerde yer alıyor. Tarih ve saat: 24 Ağustos 2024 günü saat 02:16:31’de İdlib (Suriye) – [17.99 km] Yayladağı (Hatay) Cisr eş Şuğur’da 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

İskenderun’da kaç şiddetinde deprem oldu?

5. İskenderun’da

Dörtyol’da deprem oldu mu?

Dörtyol | Pazarcık merkezde Richter ölçeğine göre 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Deprem kaç saniye sürdü 10 Ağustos?

Ancak Malatya depremini deneyimleyen sosyal medya kullanıcılarına göre, 10 Ağustos 2023’teki Malatya depremi sekiz ile on saniye arasında sürdü.

Nerede deprem oldu 1 Ağustos?

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 05:52’de merkez üssü Yeşilyurt olmak üzere 4.4 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Depremin 10.83 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.

2 Ağustos’ta nerede deprem oldu?

2 Ağustos 2024 itibariyle son depremlerin listesi: AFAD ve Kandilli Rasathanesi. Son deprem nerede ve ne zaman meydana geldi? Son depremlerin güncel listesi yayınlandı. 2 Ağustos 2024 Cuma günü itibariyle listeye göre; Kahramanmaraş, Muğla ve Gaziantep illerinde bir deprem meydana geldi.

Hatay 7.7 deprem kaç saniye sürdü?

6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş merkezli 7,7 büyüklüğündeki deprem saat 04:17’de meydana gelmiş ve 65 saniye sürmüştür. İkinci deprem ise Elbistan’da meydana gelmiş ve 45 saniye sürmüştür.

Hatay son dakika deprem hangi illerde hissedildi?

İdlib/Ankara/Hatay/Kilis/Osmaniye Depremde can kaybı yaşanmazken bazı bölgelerde elektrik kesintileri yaşandı. Deprem Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Kilis, Adıyaman ve Hatay’da da hissedildi.

Son dakika Hatay depremi kaç şiddetinde oldu?

KONUMBoyut ZamanHatay – Samandağ2,104:24:50Hatay – Payas2,319:50:17Salamiyah, Hamah (Suriye) – [109.94 km] Yayladağı (Hatay)2,104:19:19Hatay – Erzin1.

Gaziantep’te deprem riski var mı?

GAZİANTEP’TE RİSK DURUMU Bingöl’den başlayıp Hatay’a kadar uzanan Doğu Anadolu Fay Hattı, Gaziantep’e 40 kilometre uzaklıkta olup çok yıkıcı bir konumdadır. Bu sürekli faylar 7 olasıdır.

Rusya’da kaç şiddetinde deprem oldu?

Rusya’nın Kamçatka Yarımadası’nın doğusunda 7.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Rusya’nın Kamçatka Yarımadası’nın doğusunda 7.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi’ne göre deprem 51 kilometre derinlikte meydana geldi.

Suriye’de deprem oldu mu?

AFAD internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 13.15’te Suriye’nin Hama kenti merkezli 5.2 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Depremin Hatay’ın Yayladağ ilçesine 119.90 kilometre uzaklıkta meydana geldiği belirlendi.

İzmir son dakika deprem hangi illerde hissedildi?

Deprem İzmir’in yanı sıra Aydın, Muğla, Manisa, Denizli, Çanakkale, Bursa, İstanbul, Uşak, Kütahya, Bursa, Yalova, Tekirdağ ve Edirne’de de hissedildi. Depremin ardından vatandaşlar yakınlarına haber vermek isteyince telefon operatörleri akın etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir